Suzuki

Suzuki – nelivedon asiantuntija, yli 40 vuoden kokemuksella

Suzukin jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet Suzukin laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Suzukin nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Suzukilla kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu Suzuki on omassa elementissään.

Taattua tekniikkaa

Suzuki on tunnettu erittäin laadukkaista ja kestävistä henkilöautoista jo vuosikymmenien ajan. Suzuki tarjoaa kaikkiin uusiin autoihin seuraavat takuut:

TEHDASTAKUU 3 vuotta tai 100 000 km, ensin täyttyvä
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU (Jimny 6 vuotta)
3 VUODEN MAALITAKUU

HUOLTOVÄLI 1-VUOSI / 20.000 KM, ensin täyttyvä

Tutustu koko Suzuki mallistoon sekä hinnastoon osoitteessa:
https://www.suzuki.fi/mallisto/

TÄYSIN UUSI SUZUKI S-CROSS NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ SEKÄ KOEAJETTAVISSA!

Täysin uuden nelivetoisen kevythybridi Suzuki S-Crossin ennakkomyynti on alkanut. Meidän esittelyautomme saapuu joulu-tammikuun aikana koeajettavaksi.
Uusi S-Cross on isompi (akseliväli, sisätilat, tavaratila) kuin Vitara, mutta tekniikka on sama kuin nykyisessä kevythybridi-Vitarassa. Vetopainot ovat 600 / 1500 kg.

S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Crossissa on tehokas ja vääntävä 1,4 Boosterjet -turbomoottori sekä 48 voltin jännitteellä toimiva kevythybridijärjestelmä.
S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimukset. 

HINNAT alk.:
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6MT HYBRID 30 390 €
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6MT HYBRID 32 990 €
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6AT HYBRID 32 790 €
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6AT HYBRID 35 390 €

Suzuki S-Cross 2021