Suzuki

Suzuki – nelivedon asiantuntija, yli 40 vuoden kokemuksella

Suzukin jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet Suzukin laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot saavuttivat suosiota ympäri maailmaa.

Suzukin arvostetun nelivetoteknologian uusin sukupolvi, AllGrip-nelivetojärjestelmä, varmistaa vakauden erilaisissa tie- ja keliolosuhteissa. Neliveto on Suomen vaativissa keliolosuhteissa tärkeä lisä auton turvavarustukseen. Suzukin nelivedon ansiosta liikkeellelähdöt käyvät varmasti myös sateen, lumen ja jään liukastuttamilla teillä. Suzukilla kaarreajo on vakaata eikä jäisenkään mäen nouseminen tuota ongelmia. Maastossa ja mökkiteillä nelivedolla varustettu Suzuki on omassa elementissään.

Taattua tekniikkaa

Suzuki on tunnettu erittäin laadukkaista ja kestävistä henkilöautoista jo vuosikymmenien ajan. Suzuki tarjoaa kaikkiin uusiin autoihin seuraavat takuut:

TEHDASTAKUU 3 vuotta tai 100 000 km, ensin täyttyvä
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU (Jimny 6 vuotta)
3 VUODEN MAALITAKUU

HUOLTOVÄLI 1-VUOSI / 20.000 KM, ensin täyttyvä

Tutustu koko Suzuki mallistoon sekä hinnastoon osoitteessa:
https://www.suzuki.fi/mallisto/

TÄYSIN UUSI SUZUKI S-CROSS NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!

Täysin uuden nelivetoisen kevythybridi Suzuki S-Crossin ennakkomyynti on alkanut. Meidän esittelyautomme saapuu joulu-tammikuun aikana koeajettavaksi.
Uusi S-Cross on isompi (akseliväli, sisätilat, tavaratila) kuin Vitara, mutta tekniikka on sama kuin nykyisessä kevythybridi-Vitarassa. Vetopainot ovat 600 / 1500 kg.

S-Crossin itsevarma SUV-muotoilu ja älykkäät turvavarusteet ovat vasta alkua. S-Crossissa on paljon tilaa ystäville, perheelle ja tavaroille. AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti niin mökki- kuin moottoritietä. S-Crossissa on tehokas ja vääntävä 1,4 Boosterjet -turbomoottori sekä 48 voltin jännitteellä toimiva kevythybridijärjestelmä.
S-Cross täyttää mainiosti niin arjen työmatka- kuin vapaa-ajan viikonloppumatkavaatimukset. 

HINNAT:
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6MT HYBRID 29 390 €
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6MT HYBRID 31 990 €*
1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6AT HYBRID 31 390 €
1.4 BOOSTERJET 4WD GLX+SR 6AT HYBRID 33 990 €
*TEHDASTILAUS n. 6kk

SUZUKI SWIFT 2WD CVT
* ASIAKAS ALENNYT NYT 1399€ *

Auton tulee herättää tunteita. Muotoilun ja värikkäiden ulkovärien ansioista Swift erottuu joukosta. Swiftille on tunnusomaista mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat. Moneen mukautuva Swift löytää tien sydämeesi!

Uudistunut Swift

Uudistuneessa Swiftissa on uusi taloudellisempi K12D DUALJET-moottori ja suurempi  hybridijärjestelmän akku (10 Ah) sekä paljon enemmän varusteita. Nyt myös Swift automaatissa on hybridijärjestelmä.

Ulkonäössä uutta on uudenlainen kevytmetallivanteen muotoilu, uudenlainen etumaski, uusia ulkovärejä ja sisätilan koristeväri on muuttunut valkoisesta hopeaksi.

Suzuki Swift on saatavana myös nelivetoisena
5-vaihteisella manuaalivaihteistolla sekä samalla hybridijärjestelmällä kuin CVT-vaihteinen malli.

HINNASTO:

 • 1,2 Dualjet 2WD GL CVT-aut. HYBRID, hinta alk. 18 390 €
  (nyt alk. 16 991 €)
 • 1,2 Dualjet 4WD GLX 5MT Hybrid,
  hinta alk. 19 990 €

SUZUKI SWACE – ITSELATAAVA HYBRID
* ASIAKAS ALENNUS NYT 3 000 € GL MALLISTA SEKÄ 3 500€ ALENNUS GLX MALLISTA, LISÄKSI KORKO 0% + KULUT 31.12.2021 ASTI! *

 • Tilava perhefarkku
 • Tavaratila 596 – 1606 litraa
 • Polttoaineenkulutus vain 4,5 l/100 km
 • Huippuvarustelu
 • Automaattivaihteisto vakiona

Tilava sekä monikäyttöinen farmariauto on ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena.

Menevän näköinen

Dynaaminen ja urheilullinen – Swace on näyttävä jokaisesta suunnasta. Swacen keulaan urheilullista ilmettä tuovat moderniin tyyliin sopivat LED-ajovalot, joiden alapuolella on suuri hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Sumuvalot ovat alhaalla kulmissa korostamassa auton leveyttä ja tukevaa otetta tiestä. Muotoilussa ei ole ajateltu vain auton ulkonäköä, vaan samalla on pyritty erittäin alhaiseen ilmanvastukseen.

HINNASTO:

 • 1,8 Hybrid 2WD GL+ CVT-aut,
  hinta alk. 29 390 € (nyt alk. 26 390 €)
 • 1,8 Hybrid 2WD GLX CVT-aut,
  hinta alk.  31 590 € (nyt alk. 28 090 €)Suzuki Swace