Subaru

Subarun valmistaja on vuonna 1953 perustettu Subaru Corporation. Subaru on Seulaset-tähtikuvion japanilainen nimi ja se merkitsee uudelleensyntymistä ja voimaa. Ensimmäinen auto tuotiin markkinoille vuonna 1953 ja sen nimi oli Subaru 360. Tänä päivänä Japanin ja USA:n tehtailla valmistetaan vuosittain 900.000 autoa. Subarun symmetrinen neliveto lanseerattiin vuonna 1972 ja Subaru Outback-malli juhli vuonna 2015 20-vuotisjuhlaansa.

Uuden Subarun ostaja saa Subaru Assistance-palvelun käyttöönsä ilmaiseksi auton takuun ajaksi eli kolmeksi vuodeksi. Mikäli Subarun omistajan matka katkeaa jostakin syystä, Assistance-palvelu järjestää veloituksetta paikalle hinausauton ja matkustajille kyydin eteenpäin.

Puhelinnumero, johon voi apua tarvitessaan soittaa on 030 478 2878.

3 VUODEN / 100.000 KM TAKUU AUTOLLESI

Kaikissa Subaruissa on 3 vuoden tehdastakuu. Takuun kattamat viat korjataan veloituksetta. Takuu ei ole voimassa, mikäli autoon on omatoimisesti tehty teknisiä muutoksia
tai vika johtuu jostakin ulkoisesta tekijästä esim. kolarista.

12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU
3 VUODEN MAALITAKUU

Huoltoväli 1 vuosi / 15.000 km, ensin täyttyvä

Tutustu Subaru mallistoon sekä hinnastoon osoitteessa:
https://www.subaru.fi/

SÄHKÖAUTO SOLTERRAN ENSIESITTELY LÄHESTYY!

Tämän hetken arvion mukaan esittelyautomme saapuu heinäkuun aikana, ja tiedotamme lisää kun auto on meillä koeajettavissa.

100% sähköisyyttä
Sinun ja tulevien sukupolvien ei enää tarvitse tehdä valintaa Subarun uniikkien vahvuuksien ja täyssähköisyyden välillä. Solterrasta löytyvät ne kaikki. Autossa on kaksi 80kW:n sähkömoottoria, vääntöä 168 Nm ja akuston koko on 71,4 kWh.

Sähköinen toimintamatka on > 400 kilometriä eli riittävästi useimpien ihmisten jokapäiväisiin tarpeisiin. Kotilatauksessa akut latautuvat täyteen 6,5 tunnissa, 150 kW pikalatauksella akusto latautuu 20-80 prosenttiin 20 minuutissa.


Täysin varusteltu
Solterra tulee markkinoille kolmella eri varustetasolla. Värivaihtoehtoja on kaikkiaan seitsemän. Kaikki mitä olet edeltä lukenut – ja paljon muuta – on vakiona jokaisessa versiossa. Solterra on sähköauto, joka sisältää kaikki Subarun perinteiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet.

Lue lisää https://www.subaru.fi/models/solterra/
TAI ota yhteyttä p. 019 268 0800 / infohyvinkaa@autosorsa.fi