Subaru

Subarun valmistaja on vuonna 1953 perustettu Subaru Corporation. Subaru on Seulaset-tähtikuvion japanilainen nimi ja se merkitsee uudelleensyntymistä ja voimaa. Ensimmäinen auto tuotiin markkinoille vuonna 1953 ja sen nimi oli Subaru 360. Tänä päivänä Japanin ja USA:n tehtailla valmistetaan vuosittain 900.000 autoa. Subarun symmetrinen neliveto lanseerattiin vuonna 1972 ja Subaru Outback-malli juhli vuonna 2015 20-vuotisjuhlaansa.

Uuden Subarun ostaja saa Subaru Assistance-palvelun käyttöönsä ilmaiseksi auton takuun ajaksi eli kolmeksi vuodeksi. Mikäli Subarun omistajan matka katkeaa jostakin syystä, Assistance-palvelu järjestää veloituksetta paikalle hinausauton ja matkustajille kyydin eteenpäin.

Puhelinnumero, johon voi apua tarvitessaan soittaa on 030 478 2878.

3 VUODEN / 100.000 KM TAKUU AUTOLLESI
Kaikissa Subaruissa on 3 vuoden tehdastakuu. Takuun kattamat viat korjataan veloituksetta. Takuu ei ole voimassa, mikäli autoon on omatoimisesti tehty teknisiä muutoksia tai vika johtuu jostakin ulkoisesta tekijästä esim. kolarista.
12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU
3 VUODEN MAALITAKUU

Huoltoväli 1 vuosi / 15.000 km, ensin täyttyvä

Tutustu Subaru mallistoon sekä hinnastoon osoitteessa:
https://www.subaru.fi/

UUDEN SUBARUN OSTAJALLE EDULLINEN RAHOITUS, KORKO VAIN 0,99%!

Tarjous koskee uusia autoja ja uusia asiakastilauksia.
Rahoituksen tiedot:
Korko 0,99%
Perustamiskulu 190€
Käsittelymaksu 9€/kk
Max. rahoitettava aika 84kk
Viimeinen suurempi erä 30%
Tarjous on voimassa 30.6.2024 asti
Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy.
Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Autojen saatavuus on tällä hetkellä hyvä!
Lisätietoja kampanjasta ja saatavilla olevista malleista saat automyyjiltämme
arkisin klo 9:00-17:00 (kesälauantait SULJETTU 1.9. asti).
Voit ottaa myös yhteyttä puhelimitse; puh. 019 268 0800 TAI
sähköpostitse infoautomyynti@autosorsa.fi TAI
yhteydenottolomakkeen kautta https://autosorsa.fi/yhteystiedot/

 

Subaru Outback ja koira

 

 

TÄYSSÄHKÖAUTO SOLTERRA

100% sähköisyyttä
Sinun ja tulevien sukupolvien ei enää tarvitse tehdä valintaa Subarun uniikkien vahvuuksien ja täyssähköisyyden välillä. Solterrasta löytyvät ne kaikki. Autossa on kaksi 80kW:n sähkömoottoria, vääntöä 168 Nm per moottori ja akuston koko on 71,4 kWh.

Sähköinen toimintamatka on > 400 kilometriä eli riittävästi useimpien ihmisten jokapäiväisiin tarpeisiin. Kotilatauksessa akut latautuvat täyteen 6,5 tunnissa, 150 kW pikalatauksella akusto latautuu 20-80 prosenttiin 20 minuutissa.


Täysin varusteltu
Solterra tulee markkinoille kolmella eri varustetasolla. Värivaihtoehtoja on kaikkiaan seitsemän. Kaikki mitä olet edeltä lukenut – ja paljon muuta – on vakiona jokaisessa versiossa. Solterra on sähköauto, joka sisältää kaikki Subarun perinteiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet.
Kaikki turvallisuuteen liittyvä kuuluu vakiovarustukseen. Se sisältää mm. kuljettajan avustinjärjestelmän, joka auttaa kuljettajaa havaitsemaan, varoittaa vaarasta ja voi hätätilanteessa jopa väistää onnettomuuden kiinteän tai liikkuvan esteen, ihmisen tai eläimen kanssa. Useimmat ominaisuudet ovat tuttuja, mutta mukana on myös aivan uusia kuten esimerkiksi turvallinen poistuminen. Se varoittaa kuljettajaa olla avaamatta ovea mikäli auto tai vaikka pyöräilijä lähestyy takaa.

Lisäksi 21 cm:n maavara sekä neliveto löytyy jokaisesta varustetasosta.

Lue lisää https://www.subaru.fi/models/solterra/
TAI ota yhteyttä p. 019 268 0800 / infoautomyynti@autosorsa.fi