UUSI FORESTER E-BOXER + KORKOTARJOUS 0,9%

UUSI FORESTER E-BOXER, ENSIESITTELYSSÄ LIIKKEESSÄMME HYVINKÄÄLLÄ LA 11.1. klo 10-15 & SU 12.1. klo 11-15

Esittelyssä täysin uudistunut Forester. Niin sisältä kuin ulkoa täysin uudistettu Forester tarjoaa ennennäkemätöntä mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä, joiden ansiosta se tukee sinua kaikissa päivän seikkailuissa – ja kannustaa suuntaamaan kohti uusia.

Kestävä ja kompakti kori on helposti liikuteltava mutta samalla tilava ja mukava sisältä. Foresterin kyydissä voit luottaa siihen, että kaikki nauttivat matkasta.

E-BOXER
UUDEN SUBARU-SUKUPOLVEN VOIMALINJAJÄRJESTELMÄ

Järjestelmässä sähkömoottoriavusteisuus yhdistyy Subarun kahteen ydinteknologiaan: Boxer-moottoriin ja symmetriseen AWD-nelivetojärjestelmään. Uudessa e-BOXER-mallistossa alhaisen painopisteen suorituskyky yhdistyy symmetrisen AWD-nelivetojärjestelmän vakauteen ja tehokkuuteen.

Sen pieni mutta tehokas sähkömoottori on sijoitettu lähelle ajoneuvon painopistettä, kun taas akku ja muut osat sijaitsevat taka-akselin yläpuolella. Bensiinimalliin verrattuna uudistuneen e-BOXERin painopiste sijaitsee entistäkin matalammalla ja ajoneuvon etu- ja takapaino jakautuvat tasaisemmin, minkä ansiosta se tarjoaa parempaa ajotehoa ja vakaampaa ajotuntumaa, turvallisuudesta tinkimättä. Hybridinä, tietenkin.

SISÄTILAT
MUKAVUUTTA JOKAISELLE

Täysin uudistunut Forester tarjoaa mukavuutta jokaiselle matkustajalle istumapaikasta riippumatta. Se todistaa käytännöllisyytensä jo ennen autoon astumista, sillä oviaukot on suunniteltu erityisesti takaamaan jokaiselle helppo astuminen auton sisään ja siitä ulos.

Auton sisällä huomaat ensimmäiseksi laajennetun ja tilavan matkustamon ja sen monet kätevät ominaisuudet, esimerkiksi selkänojien taskut ja parannettu takaosan ilmanvaihto. Hiljaiset sisätilat vaimentavat tien melua ja tärinää, joten kaikki autossa olijat voivat nauttia yhteisestä laatuajasta tien päällä.

Malli Hinnat Vaihteisto
Base 44 393,13 € Lineartronic
Active 47 421,50 € Lineartronic
Ridge 51 109,39 € Lineartronic
Summit 53 801,36 € Lineartronic

KORKOTARJOUS UUSIIN AUTOIHIN 0,9 % + KULUT 31.1.2020 SAAKKA

Korkotarjous voimassa 31.1.2019 saakka. Korko 0,9 %, perustamismaksu 90€ ja käsittelykulu 9€/kk. Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä Lähitapiola Rahoitus Oy:stä sekä kaskovakuutusta.