HYVINKÄÄN TOIMIPISTEEMME MUUTTAA !

Arvoisat asiakkaamme,

Muutamme kesäkuussa kaiken toimintamme Hyvinkäältä Riihimäelle osoitteeseen Tehtaankatu 6, jossa palvelemme 1.7.2021 alkaen.

Eli muuton myötä palvelumme Riihimäellä ovat myös uusien Subaru-, Suzuki -ja Isuzu autojen myynti, vaihtoautomyynti sekä Suzukin -ja Isuzun merkkihuolto ja varaosapalvelut. Subarun huoltoedustus Riihimäellä jo onkin ollut, ja tulee myös jatkossakin olemaan.

Haluamme palvella Teitä jatkossakin, ja tavoitatte meidät edelleen samasta puhelinnumerosta joka on 019 268 0800. Korjaamon / Jukka Hannisen suora puhelinnumero pysyy samana (040 754 7602), mutta automyynnin / Jenni Sorsan puhelinnumero on muuttunut ja uusi numero on 0400 971 628.

Tulemme siis palvelemaan samassa rakennuksessa, jossa Riihimäen toimipisteemme on. Sisäänkäyntimme on rakennuksen vasemmalla puolella (vanha Etran sisäänkäynti).

Pahoittelemme mahdollista muutosta aiheutuvaa kiirettä joka tapahtuu viikolla 26, eli 28.6. – 2.7.2021. TOIVOISIMME, että olette meihin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse muuttoviikon aikana, erityisesti maanantain ja keskiviikon välisenä aikana, sillä emme pysty takaamaan, kummalla toimipisteellä olemme mihinkin aikaan, ja missä aikataulussa saamme automme siirrettyä uuteen toimipisteeseen. Kysythän rohkeasti, mikäli mitä tahansa kysyttävää herää joko soittamalla p. 019 268 0800 TAI laittamalla sähköpostia infohyvinkaa@autosorsa.fi.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen, emme valitettavasti pysty järjestämään avajaisia muuton yhteydessä. Kun koronatilanne sallii, tulemme järjestämään avajaiset sekä yrityksemme 60-vuotisjuhlat samassa yhteydessä.
Pidetään toisistamme huolta, ja toimitaan vastuullisesti. Yhdessä tästä selvitään!